Livrare & Retur

Livrarea produselor comandate de pe mdpmag.ro

Produsele comandate de pe site-ul mdpmag.ro se livreaza prin curier rapid, in termen de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre un consultant de vanzari din candru magazinului online.
Costul transportului este in valoare de 20 lei TVA inclus si va fi suportat de client.Livrarea este facuta prin curier rapid de catre Gls Romania , costul ramane neschimbat indiferent de localitate , oriunde pe teritoriul tarii.
Plata coletulul se face ramburs - se achita contravaloarea coletului in momentul predarii acestuia de catre curier.

Returul produselor:

Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii:
- au trecut mai putin de 14 zile de la livrarea comenzii;
- produsul nu a fost purtat sau deteriorat sau modificat in niciun fel;
- vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului)

Completati formularul de retur sau contactati-ne la telefon 0722 347 623

Costul returului produselor

Costul transportului pentru returul produselor este suportat de MDPmag atunci cand:

- produsul primit nu corespunde ca model/culoare/marime (Ex. daca ati comandat marimea 37 si in colet ati primit marimea 38 sau alta marime) cu cel comandat;  
- marimea produsului nu se potriveste si va fi schimbata, o singura data, daca inlocuirea se face cu acelasi model sau cu un alt model, cu pret mai mare sau egal;
- in situatia in care doriti sa schimbati mai multe produse din aceeasi comanda, toate produsele trebuie expediate simultan, in acelasi colet.

Costul transportului pentru returul produselor este suportat de client cand:

-in toate situatiile exceptand cele de mai sus;
- se doreste returnarea produsului si restituirea banilor sau produsul este inlocuit cu unul mai ieftin.

Returul produsului si returnarea banilor

Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de 10 zile de la receptia returului. Returul produselor se va face in termen de maxim 10 zile de la receptia expeditiei.
Asigurati-va ca respectati conditiile de retur (vezi Returul produselor) inainte de a trimite produsul.

Pentru a returna un produs in schimbul banilor, urmati pasii de la "Returul produselor" iar in colet, includeti o foaie, pe care sa fie mentiont IBAN-ul (nu facem plati externe)  si numele complet al titularului de cont in care se va face plata si factura originala care a venit in colet.